Πραγματοποιήθηκε η 13η Γιορτή Εθελοντισμού

pragmatopoiithike i 13i giorti ethelontismoy1

Το Σάββατο 29 Ιουλίου με την παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η13η γιορτή εθελοντισμού στο ανακαινισμένο από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Αθλητικό κέντρο Αμπελικού Φέτος ο σκοπός της γιορτής ήταν τα έσοδα να διατεθούν σε βοήθεια και αποκατάσταση ζημιών από τον σεισμό.
Τη γιορτή εθελοντισμού τίμησαν με την παρουσία τους, αρκετός κόσμος καθώς και ο Ηγούμενος της ιεράς μονής Δαμανδρίου Ιερομόναχος πατέρας Μιχαήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και έργων της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ.Βαλσαμίδης Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Δήμου Λέσβου, κ. Καρασάββας Νίκος και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης κ. Μπαμπάκος Νικόλαος. Να τονίσουμε ότι «Η Άμπελος» δεν είναι τοπικός σύλλογος αλλά σωματείο πολιτικής προστασίας και εθελοντισμού υποταγμένο νόμιμα στην γενική γραμματεία της πολιτική προστασίας. Για αυτό λοιπόν στην γιορτή εθελοντισμού συμμετείχαν όπως και κάθε χρόνο τα αδελφά εθελοντικά σωματεία που υπάγονται στην πολιτικής προστασία, όπως η Σ.Ε.Π.Υ.Ν.Ο.Λ., τα εθελοντικά κλιμάκια Μυτιλήνης και Πλωμαρίου, καθώς και η Ελληνική ομάδα Διάσωσης.

pragmatopoiithike i 13i giorti ethelontismoy

Φέτος στην 13η γιορτή εθελοντισμού τιμήθηκε από την ''ΑΜΠΕΛΟ" για την προσφορά του, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμπελικού και μέλος της εθελοντικής ομάδος μας κ. Ραφαήλ Μελιγωνίτης. Στο κάλεσμα της εθελοντικής ομάδος ο κόσμος ανταποκρίθηκε και γέμισε το αθλητικό κέντρο. Στην εκδήλωση υπήρχε συνοδεία ορχήστρας του κ. Γιώργου Αδαμπαντά και αρκετοί ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν στη λαχειοφόρο πάνω απο 100 πλούσια δώρα, όπως τηλεόραση, πλυντήριο, laptop, θαμνοκοπτικό, ασφάλεια αυτοκινήτου κ.α.

pragmatopoiithike i 13i giorti ethelontismoy2

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν και με την παρουσία τους την 13η γιορτή εθελοντισμού και ιδιαιτέρως του ομογενείς από την Αυστραλία που τίμησαν ιδιαιτέρως την φετινή εκδήλωση, ευχαριστεί επίσης όλους τους χορηγούς, και κυρίως όλα τα μέλη αλλά και τα παιδιά της εθελοντικής ομάδος, όπου για μία εβδομάδα ανιδιοτελώς δούλεψαν και κουράστηκαν για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχαριστεί ιδιαίτερα και εύχεται υγεία ευτυχία και περαστικά στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητος κ. Ραφαήλ Μελιγωνίτη, και εύχεται σε όλους υγεία ευτυχία και χαρά, και κάθε ευλογία.
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και στήριξη της εθελοντικής μας ομάδος. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Το διοικητικό συμβούλιο της "ΑΜΠΕΛΟΥ"

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish